Продается 2 комнатная квартира Šiauliuose, Centre, Žemaitės g.

  • Цена 69 000 € Цена 1 кв. м 1 380 €
  • Paskolos suma 58 650 €
    Pradinis įnašas (15%): 10 350 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Количество комнат: 2Площадь квартиры: 50.00 кв. м.
  • Год постройки: 1967Этаж: 3, 5 этажное здание
  • Состояние: ОборудованОтопление: Центральное отопление
  • Тип дома: Kирпичный
  • ID объявления: D8239465

Комментарии

Itin geroje Šiaulių miesto vietoje, prie pat šiauliečių mylimo pėsčiųjų bulvaro, Žemaitės gatvėje parduodamas 2-jų kambarių butas. Mūrinis namas. 50,07 kv.m. su priklausančiu dideliu rūsiu. Suremontuotos laiptinės ir laiptai, nutiestas naujas šaligatvis, naujos pašto dėžutės. Šarvo koduotos laiptinės durys, plastikiniai langai. Šalia namo didelė automobilių stovėjimo aikštelė, stebima vaizdo kameromis.
Butas šviesus bei saulėtas ir šiltas, langai orientuoti į dvi namo puses: virtuvės ir miegamojo langai orientuoti į kiemo pusę, svetainės – į gatvę. Svetainėje yra vitrininis langas su išėjimu į keturių metrų ilgio balkoną, suteikiantis daugiau šviesos bei jaukumo. Bute šarvo durys; plastikiniai langai. Pakeisti plastikiniai vamzdynai ir santechnika. Atskiri WC ir vonia.
Patogus, žiemą šilčiausias 3-as aukštas, vidurinė laiptinė ir šeimoms su mažais vaikais, ir senjorams. Uždarame kieme yra didelis sodas tapęs vaikų žaidimų aikštele. Puiki namo lokacija. Iki Šiaulių bulvaro tik ~ 100 m, kur galėsite praleisti laiką pasivaikščiodami ir pasėdėdami jaukioje kavinėje. Šalia „Jovaro“ progimnazija, netoli vaikų darželiai, Šiaulių „Jėzuitų“ mokykla, „Didždvario“ gimnazija. Iki miesto centrinio parko vos 7 min. pėsčiomis. Netoliese prekybos centrai, parduotuvės, „Dvaro“ turgus, patogus autobusų susisiekimas.
Parduodamas su visais baldais ir buitine technika. Galima iškart keltis gyventi.
Parduodamas be tarpininkų.
Turite klausimų? Norite apžiūrėti? Nedvejokite ir susisiekite!
Mob. +370 667 66667
BENDRA INFORMACIJA:
- Pardavimo kaina: 69 000 eurų;
- Plotas: 50,07 kv. m;

Контакты