Продается 2 комнатная квартира Италия, Garda

  • Цена 225 000 € Цена 1 кв. м 4 500 €
  • Paskolos suma 191 250 €
    Pradinis įnašas (15%): 33 750 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Этаж: 1, 2 этажное зданиеПлощадь квартиры: 50.00 кв. м.
  • Количество комнат: 2
  • Состояние: ОборудованГод постройки: 2008
  • Количество этажей: 2
  • Водопровод: Городское водоснабжениеКанализация: Городская канализация
  • Газ: ЕстьОтопление: Автономное
  • ID объявления: D8287465
  • Бассейн
  • Кондиционер
  • Место для автомобиля
  • Балкон/Терраса


Комментарии

PASAKIŠKAS 2K. APARTAMENTAS SU VAIZDU Į EŽERĄ, TOSCOLANO MADERNO
Nedidelėje privačioje rezidencijoje parduodamas dviejų kambarių butas miestelio kalno papėdėje gamtos apsuptyje su vaizdu į ežerą ir baseinu.
Apartamentas yra 2008 metais pastatytoje modernioje viloje. Svetainė sujungta su virtuvės zona, 1 miegamasis kambarys bei vonios kambarys su langu.
Šis apartamentas yra puiki investavimo galimybė.
Jums priklausys viena atvira parkavimo vieta.
TRUMPAI:
- PLOTAS - 50 kv.m.
- KAMBARIAI - 2
- PARKAVIMO VIETA - 1 NEDENGTA
- BASEINA - YRA PRIVATUS REZIDENCIJOS
- KIEMAS - TAIP
- TERASA - TAIP
- ŠILDYMAS - AUTONOMINIS
- PASTATO STATYBOS METAI - 2008
- KONDICIONAVIMO SISTEMA - TAIP
- BUTAS PILNAI ĮRENGTAS

TRUMPAI APIE VIETOVĘ:
Toscolano Maderno yra nedidelis, apie 8000 nuolatinių gyventojų turintis turistinis miestelis, kurio krantus skalauja didžiausias Italijoje Gardos ežeras, o kitoje miestelio pusėje driekiasi 1.5 km viršyjantys Alpių kalnai. Gardos ežeras esantis Šiaurės Italijoje, Lombardijoje sukuria ypatingai "minkštą" Virduržiemio jūros klimatą, kur augmenija žaliuoja visus metus, o oras neperkaista vasarą, bet ir nešąla žiemą. Vietovė pasižymi alyvmedžių bei citrusų gausa, kas nebūdinga visai likusiai Šiaurės Italijai. Patogus susisiekimas iš Milano, Bergamo bei Veronos oro uostų, iki kurių atstumas yra nuo 80 iki 100 km.
Miestelyje yra 3 prekybos centrai, pradinė ir vidurinė mokykla, kitos reikiamos paslaugos. Puikiai veikia viešasis bei mokyklinis transportas. Dėl šių priežasčių, Toscolano Maderno yra idealus rojus tiek gyventojui, tiek turistui. Čia galima rasti daugybę įvairių barų bei restoranų, viešų ir privačių pležų, ilgą pėsčiųjų pakrantę, o dėl vietovei būdingų gamtos turtų, ji yra ne tik mėgiama sporto aistruolių, bet ir profesionalų. Čia galima pasinaudoti įvairiausios įrangos nuoma skirtingo sporto mėgėjams, užsiimti treckingu Alpių kalnuose ar rinktis iš didelės gausos pasivaikščiojimo takų jų papėdėje. Taip pat galima sudalyvauti ar stebėti pasaulinius ir nacionalinius sporto renginius, vykstančius būtent čia, tokius kaip X-TERRA, Urban downhill - The mad of lake, BVG trail ir t.t. Miestelyje veikia buriavimo mokykla kaip ir daugybė kitų sporto pramogų bei stovyklų. Artimiausi slidinėjimo kurortai yra vos už 1 val. kelio, o Venecija pasiekiama automagistrale per 2 val.
Būstas prie Gardos ežero Jums garantuoja tiek saugumą investiciniu atžvilgiu (kainų ir ekonomikos stabilumas Šiaurės Italijoje), tiek rentabilumą dėl jo įdarbinimo nuomai (turizmo tvarumas), o svarbiausia Jūsų turtas bus saugus dėl savo padėties vienoje iš saugiausių seisminių zonų Italijoje.

Jei Jūsų tikslas yra skanauti ir mėgautis Italija, o ne tik keliais papildomais Celsijaus laipsniais, Gardos ežeras Italijoje Jums gali pasiūlyti daug daugiau nei tikitės.

Mūsų įmonė veikianti Italijoje Jums gali pasiūlyti reikiamas konsultacijas renkantis ir įsigyjant turtą Šiaurės Italijoje, atstovauti ir vertėjauti sudarant notarinę sutartį.

Susisiekite su mumis telefonu arba el.paštu.

Контакты

  • Продавец не подтвердил личность