Продаётся дом Kauno rajono sav., Ražiškiuose, Amūrų g.

  • Цена 200 000 € Цена 1 кв. м 1 695 €
  • Paskolos suma 170 000 €
    Pradinis įnašas (15%): 30 000 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Общая площадь здания: 117.99 кв. м.Количество этажей: 2
  • Число комнат: 5Год постройки: 2023
  • Площадь участка: 3.99 сот. (0.04 га)
  • Состояние дома: Частичная отделкаТип дома: Kирпичный
  • Водопровод: Городское водоснабжениеКанализация: Городская канализация
  • Отопление: Другое
  • ID объявления: D8170783

Комментарии

PARDUODAMI 118 KV. M. NAUJOS STATYBOS A++ KLASĖS NAMAI UŽDARAME KVARTALE RAŽIŠKIŲ K.!

DAR LIKĘ 4 NAMAI:
2 SUBLOKUOTI PER STOGINES NAMAI JŲ KAINA – PO 200 000 EUR.
2 ATSKIRI NAMAI SU STOGINĖMIS ARBA GARAŽU JŲ KAINA 206 000 EUR.

ŠALIA YRA PILNAI PASTATYTŲ NAMŲ, TODĖL APŽIŪROS METU PAMATYSITE PILNĄ VAIZDĄ KAIP ATRODYS JŪSŲ NAMAS, TIEK IŠORĖJE TIEK VIDUJE!

ĮRENGIMAS. Parduodami namai yra po 118 kv.m. dviejų aukštų. Namo pirmame aukšte suprojektuota didelė erdvi svetainė sujungta su virtuve 33,73 kv.m., vienas miegamasis kambarys 10,76 kv.m., katilinė, tualetas ir holas. Antrame namo aukšte suprojektuoti trys miegamieji kambariai ir vonios kambarys su tualetu. Vienas miegamasis suprojektuotas su didele erdve spinta. Antrame aukšte įrengiama terasa virš stoginės automobiliui.

Namai A++ klasės.

Namai parduodami su daline apdaila į kurią įeina:
Namo sienos mūrinės apšiltintos 25 cm neoporu. Namo fasadas iš išorės pilnai pabaigtas uždėta struktūra, bei medžio apdailos detalės iš degintos medienos. Šalia namo įrengiama stoginė su sandėliuku, kurios konstrukcija metalinė, o apdailai naudojamas degintas medis. YRA GALIMYBĖ ATSKIRU SUSITARIMU VIETOJE STOGINĖS PASTATYTI GARAŽĄ! Namo perdanga betoninė. Stogas apšiltintas 45 cm storio vata. Stogo danga – skarda.
Name sudėti plastikiniai 3 stiklų,6 kamerų langai su šiltu rėmeliu. Lauko durys taip pat plastikinės

Viduje išmūrytos vidinės sienos iš 12 cm blokelių. Sienos išglaistytos, paruoštos gruntavimui ir dažymui. Sienose pilnai išvedžiota elektros instaliacija, priešgaisrinės apsaugos ir signalizacijos kabeliai, interneto kabelis, išvedžiota santechnika iki taškų. Namo grindys paruoštos apdailai. Name išvedžiotos šildomos grindys, paruošta kolektorinė spinta. Šildymo sistema oras-vanduo. Name išvedžiota rekuperacinė sistema.
Atvestos visos miesto komunikacijos (vanduo, kanalizacija, elektra), bei įrengtas drenažas ir lietaus surinkimo sistema.

SKLYPAS. Namai parduodami su 4 arų sklypu. Visi sklypai bus aptverti segmentine tvora. Įvažiavimas ir stovėjimo vietos bus išklotos trinkelėmis. Visi sklypai taisyklingos formos, išlyginti ir paruošti apželdinimui.

VIETA. Parduodami namai yra Ražiškių k. naujai suformuotame 19 namų kvartale. Kvartalo visa aplinka bus pilnai sutvarkyta, išasfaltuoti keliai, įrengti šaligatviai, gatvių apšvietimas. Įrengtas šlagbaumas patekimui į kvartalą. Iki pat kvartalo privažiavimas asfaltuotas ir labai patogus. Visai šalia kvartalo yra naujas modernus vaikų darželis „Uosiukas“. Visai netoliese Garliavos Jonučių gimnazija. Aplink nuosavi naujos statybos namai. Tai puiki vieta norintiems ramios vietos visai netoli nuo Kauno miesto ir norintiems itin aukštos statybų kokybės naujos statybos name!

Daugiau informacijos apie projektą telefonu!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Padėsime jums profesionaliai ir greitai gauti paskolą kredito įstaigose. Mūsų partneriai: nepriklausomi turto vertintojai, kredito įstaigos, paskolų brokeriai - pasiruošę jums padėti.

Контакты

Justinas
  • Продавец подтвердил личность