Parduodamas gyvenamasis namas Neringa

Įsiminti
  • Kaina 2 190 000 € 1 kv. m kaina 7 878 €
  • Paskolos suma 1 861 500 €
    Pradinis įnašas (15%): 328 500 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Bendras pastato plotas: 278.00 kv. m.Aukštų skaičius: 2
  • Kambarių skaičius: 10Statybos metai: 1990
  • Sklypo plotas: 17.00 a (0.17 Hektarai)
  • Namo būklė: ĮrengtasNamo tipas: Rąstinis
  • Šildymas: Kombinuotas
  • Skelbimo ID: D8217334

Komentarai

Prie pat Kuršių marių kranto, parduodama apgyvendinimo įstaiga su 17 arų kiemu.
Preila – Neringos savivaldybės gyvenvietė, besidriekianti išilgai Kuršių marių pakrantės Preilos įlankoje tarp dviejų kyšulių – Ožkų rago ir Mažojo Preilos rago. Tai – Preilos – Pervalkos seniūnijos centras. Gyvenvietė įsikūrusi mažiau nei 10 km. į šiaurę nuo Nidos. Čia, kaip ir Pervalkoje, apsistoja vengiantys šurmulio ir ieškantys ramybės žmonės, šeimos su vaikais, vyresnio amžiaus poilsiautojai.

Infrastruktūra, laisvalaikis ir pramogos Preiloje

Preila – ramus kurortas. Čia nėra naktinių barų, diskotekų ar panašių pasilinksminimo vietų, tačiau ant marių kranto veikia dvi gražiai įrengtos kavinės, kuriose galima skaniai pavalgyti. Dar viena kavinė įsikūrusi pajūryje, prie Preilos paplūdimio. Šioje gyvenvietėje taip pat yra dvi nedidukės maisto bei buities prekių parduotuvės, pora žuvies rūkyklų, įrengtos dvi viešos vaikų žaidimo aikštelės, veikia dviračių nuomos punktas, teniso kortai, biblioteka.

Nors gyvenvietė nedidelė, tačiau labai jauki ir graži – yra išlikusių XIX–XX a. sandūros pastatų, valčių prieplauka, kurioje dažnai apsilanko gulbės, o iš marių grįžtančius žvejus pasitinka būrys žuvėdrų. Preila – puiki vasarvietė mėgstantiems uogauti, grybauti bei žvejoti. Norintys aktyvesnio poilsio gali pažintiniu taku nukeliauti į mirusias kopas ar dviračiais nuvykti į kitas Kuršių nerijos gyvenvietes.

Sodyboje gyvenamas namas 178,88 kv.m. su įrengtais apgyvendinimo apartamentais, papildomas pastatas apie 100 kv.m., kuriame taip pat įrengti svečių apartamentai. Svečių patogumui – kambariai, virtuvės ir privatūs vonios kambariai, grindinis šildymas, kondicionieriai.
Žuvies rūkykla, pavėsinės, dviračiai, valtis žvejybai, automobilių parkavimo aikštelė. Puikus priėjimas prie Kuršių marių.
Aptverta, prižiūrima teritorija, sodas. Sodyba iš vienos pusės apsupta miško iš kitos pusės Kuršių marių.

Susisiekimas su Preila
- Keltu;
- Autobusu;
- Dviračiu;
-- Juodkrantė (už 19 km. nuo Preilos šiaurės kryptimi);
-- Pervalka (už 8 km. nuo Preilos šiaurės kryptimi);
-- Nida (už 10 km. nuo Preilos pietų kryptimi).

NT brokeriai UAB "Tikės grupė"
+370 631 90300
e.l.;[email protected]
Projektų vadovė Žana Majauskaitė

Kontaktai

Žana Majauskaitė
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta