Parduodamas gyvenamasis namas Vilniaus rajono sav., Avižieniuose, Sudervės g.

  • Kaina 219 000 € 1 kv. m kaina 1 230 €
  • Paskolos suma 186 150 €
    Pradinis įnašas (15%): 32 850 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Bendras pastato plotas: 178.00 kv. m.Aukštų skaičius: 2
  • Kambarių skaičius: 5Statybos metai: 2023
  • Sklypo plotas: 25.00 a (0.25 Hektarai)
  • Namo būklė: Dalinė apdaila
  • Skelbimo ID: D8276569

Komentarai

NUOSTABIOJE VIETOJE, GAMTOS APSUPTYJE YRA PARDUODAMAS jaukus, erdvus, patogaus išplanavimo 177,00m2 (149m2 namas ir 28m2 stoginė/garažas automobiliui) namas su 7,4 a namų valdos ir 17,5 a. brandaus miško sklypu!

Namo adresas yra Švedų g. 30 ( Pikutiškės)

Miško sklypas yra parduodamas UŽ PAPILDOMĄ 14,000 eur kainą (bendras miško sklypo plotas yra 35 a., o šiam namui priklausytų ½ sklypo dallies).

Jei ieškote kokybiško būsto šalia miesto, gamtos apsuptyje bet saugioje kaimynystėje – šis namas Jums puikiаi tiks! (

PRIVALUMAI :

PUIKI VIETA, NUOSAVAS MIŠKAS (BRANDUS PUŠYNAS, ŠIEK TIEK EGLIŲ IR NEDIDELIS BERŽYNĖLIS).

NAMAS YRA NAUJAI IŠVYSTYTO IR APGYVENDINTO NUOSAVŲ NAMŲ KVARTALO PABAIGOJE, TAD JAUSITĖS „SAUGIAI“ IR KARTU BŪSITE GAMTOS APSUPTYJE

ASFALTUOTAS PRIVAŽIAVIMAS (ТIK PASKUTINIAI 50M - KIETAS ŽVYRKELIS)

AUKŠTOS LUBOS - 1-ame aukšte - 3.20m., 2-ame aukšte - 2,91m.

Per namo langus matoma miško ramybė su jame besilankančiomis stirnomis, kiškiais, miško paukščiais bei aplinkinė gamta suteiks ramybę ir teigiamas emocijas Jūsų šeimai ir svečiams. Miško uogos noksta po langais, o savo pievose prisirinksite vaistažolių.

Kartu su namu yra parduodamas ir su jais besiribojantis miškas , tad jūs įgyjate 25-30 arų bendro ploto sklypą ( miško sklypas parduodamas už papildomą 14000 eru kainą), kuriuo galite naudotis savo nuožiūra, kas užtikrina privatumą bei leidžia aplinką planuoti bei tvarkyti pagal savo norus ir poreikius, bei turėti šimtaprocentinę garantiją, kad priešais jus NIEKADA neatsiras kaimyno namas bei tvora.

Namas Nr.1 (KAIRYSIS, toliau NUO MIŠKELIO) – REZERVUOTAS.

Aplinkui jau įsikūrę solidūs kaimynai, tad ateityje nevargins jokie statybos darbai kaimynystėje.

Namas parduodamas su daline apdaila, įrengta terasa, trinkelėmis, tvora ir t.t. Baigtumas 85%, tad lengvai galima pirkti su paskola.

PADARYTAS TURTO VERTINIMAS – VERTĖ apie 250.000,00 - 260.000,00eur.

3 san mazgai (1 vnt. pirmame aukšte ir 2 vnt. antrame aukšte - atskiras tėvams bei atskiras vaikams). Visiškai atskira tėvų zona su didele rūbine, vonia, miegamuoju. Atskiri vaikų kambariai su jiems skirta atskira vonia. Darbo/poilsio kambarys pirmame aukšte, sandėliukas.

Į namą atvestos visos komunikacijos - vanduo, elektra, buitinės ir lietaus nuotekos, visame name įrengtas grindinis šildymas ( AEROTERMINIS IR REKUPERACIJOS AGREGATAI NĖRA STATOMI, REKUPERATORIAUS ORTAKIAI NĖRA IŠVEDŽIOJAMI) stogas apšiltintas 50-70cm polistirolu ir vata, dengtas 2 sluoksniais bituminės dangos išorinės sienos - BAUROC blokeliai 25cm, šiltinti 20cmpolistirolu, apdailinta EJOT fasado šiltinimo sistema ir BAUMIT silikoninis dekoratyvinis tinkas. Grindys šiltintos 40cm storio polistirolu. Vidaus pertvaros - BAUROC blokeliai, tinkuoti KNAUF gipsiniu tinku, pilnai išvedžiota elektros ir silpnų srovių instaliacija. A+ klasės plastikiniai langai Trockal, Winkhaus. Vietinis vandens gręžinys , "Švaistės" vietinė buitinių nuotekų sistema, lietaus surinkimo sistema.

Kiemas, nuogrinda aplinkui namą, didelė terasa (apie 40m2) išklota trinkelėmis.

Aplinkui miškingos ir vaizdingos vietovės, Riešės ežeras, žirgynas, Netoliese Avižienių mokykla, darželis, Maxima, IKI parduotuvės.

LAUKIAME SUSISIEKIANT! JUSTAS 865224471


-- Objekto nr. Ober-Haus tinklapyje www.ober-haus.lt/OH491877

Profesionali pagalba parduodant, nuomojant ir įsigyjant nekilnojamąjį turtą:
- Sandoriui reikalingų dokumentų analizė prieš pardavimą;
- Preliminariųjų, rezervavimo sutarčių, priėmimo-perdavimo aktų ir kitų sutarties priedų bei dokumentų parengimas apsaugant jūsų interesus;
- Efektyvi ir itin platų pirkėjų ratą apimanti rinkodara ir marketingo priemonės, pirkėjų srauto monitoringas;
- Jūsų interesų atstovavimas derybose, sutarčių derinime;
- Konsultavimas mokestiniais, juridiniais klausimais.

Kontaktai

Justas Šakėnas
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta