Parduodamas gyvenamasis namas Radviliškio rajono sav., Radviloniuose, Alksniupių g.

  • Garažas


Komentarai

Radviliškio r., Radvilonių k., Alkniupių g. 11, parduodamas 1994 m. statybos namas, kurio naudingas plotas 98,08 kv. m. Pirmame namo aukšte yra koridorius, virtuvė, trys nepereinami kambariai, WC ir vonios kambarys. Antrame aukšte - du kambariai. Name ir ūkiniame pastate yra vandens įvadai, kanalizacija - vietinė, trifazė elektra. Namo pamatai sutvirtinti ir apšiltinti, naujas stogas, plastikiniai langai, didelis rūsys po namu.

29,39 arų namų valdos sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimu, jame stovi ūkiniai pastatai, garažas. Šalia esantis 75,90 aro žemės ūkio paskirties sklypas, suformuotas atliekant kadastrinius matavimus, parduodamas už atskirą kainą. Iki Šeduvos - 12 km, iki Radviliškio - 19 km. Galimas pirkimas išsimokėtinai arba mainai į butą Radviliškyje.

Tik apžiūrėję gyvai, galėsite įvertinti parduodamo namo privalumus.

Susidomėjote? Norėtumėte įsigyti? Susisiekite su mumis dabar tel.: +370-607-87432 arba apsilankykite www.nta21.lt.

NORITE SĖKMINGAI PARDUOTI AR NUSIPIRKTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ – MES ĮSIKLAUSYSIME Į Į JŪSŲ PAGEIDAVIMUS IR PADĖSIME PRIIMTI GERIAUSIUS SPRENDIMUS! PAS MUS JŪS GAUSITE AUKŠČIAUSIO LYGIO PASLAUGAS - PROFESIONALUMAS, GERA REPUTACIJA IR ATSIDAVIMAS.
NEDELSKITE IR SKAMBINKITE MUMS JAU DABAR!!!
PIRKĖJUI NĖRA TAIKOMAS TARPININKAVIMO MOKESTIS!

Kontaktai

Ilona
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta