Parduodamas gyvenamasis namas Klaipėdoje, Melnragėje, Smilgų g.


Komentarai

Melnrageje parduodamas 2 aukštu, 5 kambariu namas su rūsių ir garažų, pastatytas 1998 metais, pilnai rekonstruotas 2015 metais.

Strategiškai patogioje vietoje šalia miško, 500 m iki jūros, PC Maxima, autobusu, maršrutiniu taksi stotelė, iki Klaipėdos centro 6 km. Namas 171 kv m naudingo, 226 kv m bendro ploto, su rūsių, yra

balkonas ir uždengta apšiltinta veranda virš garažo,

Rusys: katilinė (šildymas centrinis – dujos arba kietas kuras (malkos, briketai, anglis, medžio granulės)), gyvenamas kambarys (32 m2), sandėliukai.

Pirmas aukštas: koridorius, du erdvus kambariai, vonios kambarys, WC, virtuvė..

Antras aukštas: holas su židiniu, trys kambariai, balkonas į pietų pusė

Palėpė: bendra erdvė virš viso namo.

Stogas: beasbestis šiferis (stogas renovuotas 2015 m.).

Komunikacijos: miesto vandentiekis (atskiri skaitikliai vidaus ir lauko vandeniui), miesto nuotekos, dujos, el.įvadas 380V (3 fazės), internetas/TV (optika), palydovinė TV
2022.12 įrengtos elektrinės saulės moduliai, 900 kw (išnaudoja apie 800 kw). Už elektra moka apie 40 eur. Namas beveik AUTONOMINIS..

Yra židinys, garažas vienai mašinai.

Namas parduodamas su baldais ir aukštos kokybės buitinė technika.

Po renovacijos buvo padarytos termoviziniai tyrimai.

10 a sklypas sutvarkytas, daug vaismedžių, žalia vėja, voljeras, ūkinis pastatas su stikliniu šiltnamiu, du įėjimai su rakinamais vartėliais, platus stumdomi vartai, kelias ir takėliai – trinkelės, medinė terasa su pavesinė, krioklys. Sklypas aptvertas tvora – raudonos plytos, virintas tinklas, tinklas, iš lauko pusės auga gyvatvorė.

Artimiausi kaimynai už ~50 m.

Namas 100 % priduotas.

Kontaktai

Alina
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta