Parduodamas gyvenamasis namas Kaune, Kaniūkuose, Šilo g.

Įsiminti
  • Kaina 248 000 € 1 kv. m kaina 1 029 €
  • Paskolos suma 210 800 €
    Pradinis įnašas (15%): 37 200 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Bendras pastato plotas: 241.00 kv. m.Aukštų skaičius: 3
  • Statybos metai: 1993Sklypo plotas: 3.87 a (0.04 Hektarai)
  • Namo tipas: Mūrinis
  • Skelbimo ID: D8277829

Komentarai

RAMYBĖ. PUŠŲ ŠNARĖJIMAS, LIUOKSINČIOS VOVERAITĖS - visa, tai kasdien aplink Jus. GALITE GYVENTI TIESIOG ŠILE!

DUJINIS ŠILDYMAS. 1993 m. statyba. Namo tipas – mūrinis.. Stogas – skarda, APŠILTINTAS. Pamatai – betoniniai. VISOS KOMUNIKACIJOS MIESTO. Vanduo – miesto. Kanalizacija – miesto. Elektra trifazis. Šildymas – dujinis, taip pat yra kieto kuro katilas, tad patys reguliuojatės name esančią temperatūrą ir šildymo išlaidas.

Namui priklauso 3,87 arų žemės sklypas. Sklypas aptvertas tvora. Sutvarkytas gerbūvis - sklypas apsėtas veja, apsodintas dekoratyviniais augalais, vaiskrūmiais. Medžiai jau brandūs, tad nieko nelaukdami galite grožėtis pilnu jų grožiu. Yra fontanas su dirbtine kūdra.

Namo bendras plotas 241 kv.m.. be rūsio ir garažo. Išplanavimas. I-as aukštas: erdvi svetainė su valgomuoju 36 kv.m., erdvi virtuvė, san. mazgas, holas. II-as aukštas: trys miegamieji., erdvus san. mazgas, YRA DU BALKONAI. III-as aukštas: du erdvūs kambariai, san. mazgas. Rūsyje yra garažas su pakeliamais vartais dviem automobiliams 32 kv.m., katilinė, sandėliukas. Taip pat ĮRENGTA PIRTIS SU PRIEŠPIRČIU IR BASEINU.

Labai tvarkingai išlaikytas namas, atitinkant poreikius galima pilnai eksplotuoti toliau. Sudėti plastikiniai langai. Kambarių sienos - dažytos ir tapetutotos. Grindų danga – natūralaus medžio mąsyvo parketas, plytelės. Sanmazge grindys šildomos. Durys - natūralaus medžio masyvo.


STRATEGIŠKAI PATOGI VIETA GYVENTI. Asfaltuotas privažiavimas iki pat durų. Solidūs ir draugiški kaimynai. Pakankamai arti yra PC „LIDL", „MAXIMA", „MOKI-VEŽI". Arti mokyklos ir darželiai. Norintiems žalumos ir ramybės, niekur eiti nereikės, nes tiesiog gyvensite pušyne, arti ir – Lampėdžių karjeras – puiki vieta leisti laisvalaikį su šeima ir sportuoti, vandens pramogos. Visai šalia yra viešojo transporto stotelė. Patogus susisiekimas su kitais miesto rajonais. Patogus išvažiavimas į autostradą. Atvykite ir įvertinkite patys!

DAUGIAU NAMO NUOTRAUKŲ: https://www.adomax.lt/nt/parduodamas-erdvus-namas-aukstutiniuose-kaniukuose/

Kontaktai

UAB Adomax
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta