Parduodamas gyvenamasis namas Kaune, Kaniūkuose, Šilo g.

Įsiminti
  • Kaina 248 000 € 1 kv. m kaina 1 029 €
  • Paskolos suma 210 800 €
    Pradinis įnašas (15%): 37 200 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Bendras pastato plotas: 241.00 kv. m.Aukštų skaičius: 3
  • Statybos metai: 1993Sklypo plotas: 3.87 a (0.04 Hektarai)
  • Namo tipas: Mūrinis
  • Skelbimo ID: D8277829

Komentarai

RAMYBĖ. PUŠŲ ŠNARĖJIMAS, LIUOKSINČIOS VOVERAITĖS - visa, tai kasdien aplink Jus. GALITE GYVENTI TIESIOG ŠILE!

DUJINIS ŠILDYMAS. Namo tipas – mūrinis.. Stogas – skarda, APŠILTINTAS. Pamatai – betoniniai. VISOS KOMUNIKACIJOS MIESTO. Vanduo – miesto. Kanalizacija – miesto. Elektra trifazis. Šildymas – dujinis, taip pat yra kieto kuro katilas, tad patys reguliuojatės name esančią temperatūrą ir šildymo išlaidas.

Namui priklauso 3,87 arų žemės sklypas. Sutvarkytas gerbūvis - sklypas apsėtas veja, apsodintas dekoratyviniais augalais, vaiskrūmiais. Medžiai jau brandūs, tad nieko nelaukdami galite grožėtis pilnu jų grožiu. Yra fontanas su dirbtine kūdra.

Namo bendras plotas 241 kv.m. Name yra 5 kambariai, kiekviename aukšte po atskirą sanmazgą. DU BALKONAI.Garažas dviem automobiliams. Taip pat ĮRENGTA PIRTIS SU PRIEŠPIRČIU IR BASEINU.

Labai tvarkingai išlaikytas namas. Sudėti plastikiniai langai. Kambarių sienos - dažytos ir tapetutotos. Grindų danga – natūralaus medžio mąsyvo parketas, plytelės. Sanmazge grindys šildomos. Durys - natūralaus medžio masyvo.


STRATEGIŠKAI PATOGI VIETA GYVENTI. Asfaltuotas privažiavimas. Solidūs ir draugiški kaimynai. Pakankamai arti yra PC „LIDL", „MAXIMA", „MOKI-VEŽI". Arti mokyklos ir darželiai. Norintiems žalumos ir ramybės, niekur eiti nereikės, nes tiesiog gyvensite pušyne, arti ir – Lampėdžių karjeras – puiki vieta leisti laisvalaikį su šeima ir sportuoti, vandens pramogos. Visai šalia yra viešojo transporto stotelė. Patogus susisiekimas su kitais miesto rajonais. Patogus išvažiavimas į autostradą. Atvykite ir įvertinkite patys!

Kontaktai

UAB Adomax
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta