Parduodamas 3 kambarių butas Kauno rajono sav., Užliedžiuose, Vieversių g.

Įsiminti
  • Kaina 89 000 € 1 kv. m kaina 1 568 €
  • Paskolos suma 75 650 €
    Pradinis įnašas (15%): 13 350 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Kambarių skaičius: 3Buto plotas (kv. m): 56.77 kv. m.
  • Statybos metai: 2020Aukštas: 2, 2 aukštų pastate
  • Būklė: ĮrengtasŠildymas: Dujinis
  • Namo tipas: Mūrinis
  • Skelbimo ID: D8259520

Komentarai

PARDUODAMAS NAUJOS STATYBOS 3 KAMBARIŲ BUTAS SU DALINE APDAILA UŽLIEDŽIUOSE SU 2 PARKINGO VIETOM!

ĮRENGIMAS. Parduodamas butas 56,77 kv.m. 3 kambarių. Butas perplanuotas taip, kad viename kambaryje įrengiama atskira virtuvė su valgomuoju, svetainės kambarys ir miegamasis. Dėl aukštų lubų įrengta papildomas kambarys antrasolėje. Visame bute išvedžiotas dujinis grindinis šildymas, grindys išbetonuotos paruoštos apdailai. Įrengtas ir paleistas pilnai veikiantis dujinis katilas. Visame bute sienos sudėtos gipsinės ir tinkuotos, paruoštos glaistymui ir dažymui. Lubos miegamajame ir virtuvėje sudėtos gipsinės. Svetainės zonoje lubos paliktos atviros, bet sudėti profiliai gipsui. Visame bute išvedžiota elektros instaliacija, sumontuoti elektros taškai. Bute įvestos visos miesto komunikacijos. Balkono grindys išklotos dailylentėmis. Į balkoną sumontuotas didelis vitrininis langas.

NAMAS. Parduodamas butas yra dviejų aukštų mūrinio namo antrame aukšte. Namas baigtas statyti 2020 metais. Visa namo teritojia aptverta. Prie namo įrengta trinkelėmis grįsta automobilių stovėjimo aikštelė, kiekvienam butui priklauso konkrečiai priskirtos 2 parkingo vietos.

VIETA. Parduodamas butas yra naujai pastatytų namų apsuptyje. Iki namo asfaltuotas privažiavimas. Patogus susisiekimas automoobiliu su Kauno miestu, patogus išvažiavimas į autostradą. Netoliese yra privatus vaikų darželis.

Daugiau informacijos telefonu!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Padėsime jums profesionaliai ir greitai gauti paskolą kredito įstaigose. Mūsų partneriai: nepriklausomi turto vertintojai, kredito įstaigos, paskolų brokeriai - pasiruošę jums padėti.

Kontaktai

Justinas
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta