Parduodamas 2 kambarių butas Portugalijoje, Algarve

Įsiminti
  • Kaina 400 000 € 1 kv. m kaina 4 819 €
  • Paskolos suma 340 000 €
    Pradinis įnašas (15%): 60 000 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Aukštas: 1Buto plotas (kv. m): 83.00 kv. m.
  • Kambarių skaičius: 2
  • Būklė: Įrengtas
  • Skelbimo ID: D8301091
  • Vieta automobiliui
  • Balkonas/Terasa


Komentarai

Apartamentai aukščiausios klasės prabangiame kurorte, esančiame Lagoš mieste, neprilygstamo ir nepakartojamo gamtos grožio apsuptyje.
Didelių langų dėka mėgausitės natūralia šviesa ir panoraminiais vaizdais į jūrą ir harmoningą pagrindinio plano dizainą.

Butas yra vieno miegamojo tipo, kurio plotas paskirstytas taip: svetainė/valgomasis, virtuvė su terasa, miegamasis, vonios kambarys. Bute įrengta šių prekių ženklų įranga:
SIEMENS:
- Šaldytuvas;
- Vertikalus šaldiklis;
- Mikrobangų krosnelė;
- Elektrinė orkaitė;
- Indaplovė;
- Skalbyklė;
- Džiovintuvas;

Elektra: vidaus ir išorės apšvietimas LED lemputėmis, su srauto valdymu, su automatika ir valdymo sistema.
Name įrengta rekuperacija ir oro kondicionavimo sistema, video domofonas, elektrinės žaliuzės, temdymo sistema ir aplinkos muzika, viskas susieta su bute įrengta automatikos sistema.
Vėdinimas per paslėptą, žemo triukšmo ventiliatoriais su kontroliuojamu kompensuojamu oro įsiurbimu per išorines angas. Karštas vanduo gaminamas naudojant aeroterminį šilumos siurblį, kuris taip pat gamina šilumos energiją oro kondicionavimo sistemoms.
Butui priklauso dvi dengtos parkavimo vietos ir sandėliukas. Butas pilnai įrengtas ir apstatytas.

Šiame komplekse rasite golfo aikštyną, klubo namą su panoraminiu vaizdu į jūrą, barą ir restoraną, modernią golfo palaikymo infrastruktūrą ir visas konsjeržo paslaugas golfo žaidėjams ir šio komplekso apartamentų savininkams. Susitikimo vieta visiems, norintiems mėgautis unikaliu gyvenimo būdu.

Šis išskirtinis pajūrio kurortas, harmoningai dera su natūralia tos vietos aplinka ir augmenija, golfo akademija, prabangiu SPA centru, sporto sale su įvairia įranga ir plačiu kraštovaizdžiu kiekvienam skoniui.
Kompleksas yra:
- 3 km nuo Meia paplūdimio;
- 6,5 km iki Lagošo centro;
- 76 km iki Faro oro uosto.

Išsamesnę informaciją apie objektą rasite https://ntportugalijoje.lt/lt/property/apartment-with-1-bedroom-in-a-luxury-residential-complex/
Daugiau svajonių namų rasite čia https://ntportugalijoje.lt/

Kontaktai

Imantas Umbrasas
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta