Panoramic View 1 BD Apartment by Hostlovers. Buto nuoma Kaune, Žemieji Šančiai, A. Juozapavičiaus pr.

Įsiminti
  • Kaina 60.00 € - 80.00 €
  • NT tipas: ButasKambarių skaičius: 2
  • Miegamų vietų skaičius: 2Atstumas iki vandens telkinio (m.): 300
  • Atstumas iki centro: 995Dirbame: Visus metus
  • Atsiskaitymas kortelėmis: YraParkingas: Nemokama
  • Maitinimas: Nėra
  • Skelbimo ID: D8288404

Komentarai

Vieta: Ž.Šančiai, A.Juozapavičiaus pr. 139A
Aukštas: 14 aukštas
Bendras plotas: 55 kv.m.
Liftas: yra
Parkavimas: požeminis, 1 vieta

Sveiki atvykę į mūsų nuostabų butą danguje! Iš mūsų vieno miegamojo apartamentų 14-ame aukšte atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas, kuris padarys jūsų viešnagę nepamirštamą. Įsikūrsite puikioje vietoje, šie modernūs ir stilingi apartamentai puikiai tinka poroms, solo keliautojams ar verslo svečiams, ieškantiems komforto ir elegancijos vos už 5 min. nuo miesto centro.

Erdvi svetainė, kurioje pro langus nuo grindų iki lubų atsiveria panoraminis vaizdas į miesto peizažą. Atviro išplanavimo dizainas sujungia svetainės, valgomojo ir virtuvės zonas, sukurdamas patrauklią erdvę atsipalaiduoti ir pramogauti.



Visiškai įrengtoje virtuvėje yra aukščiausios klasės buitinė technika, įskaitant šaldytuvą, orkaitę, mikrobangų krosnelę ir indaplovę, taip pat visi būtiniausi daiktai, kurių reikia skaniam maistui paruošti.



Uždaras miegamasis kambarys, dvigulė lova su patalyne ir pagalvėmis, kad galėtumėte ramiai miegoti. Pabuskite nuo nuostabiu vaizdu tiesiai iš lovos ir pradėkite dieną žvalūs ir įkvėpti. Vonios kambaryje rasite dušą, rankšluosčius, kad jūsų viešnagė būtų kuo patogesnė.



Papildomi patogumai: spartusis belaidis internetas, oro kondicionierius ir įmontuota skalbimo mašina. Mūsų apartamentai yra vos už 5 min. nuo centro kur rasite geriausius restoranus, prekybos centrus, kultūros objektų todėl lengva pasiekti viską, ką gali pasiūlyti miestas.
Užsisakykite viešnagę mūsų nuostabiuose 14-ojo aukšto apartamentuose ir pakelkite savo poilsį mieste į naujas aukštumas. Patirkite tobulą prabangos, komforto ir nepakartojamų vaizdų derinį pačioje miesto širdyje.

Kaina – 60 EUR
Savaitgalis – 70 EUR

Imamas vienkartinis valymo mokestis – 25 EUR
Apsistojant ilgesniam laikui taikomos nuolaidos
Daugiau informacijos www.hostlovers.lt

Kontaktai

Rūta Barros
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta