• Kaina 29.00 € - 38.00 €
  • NT tipas: KambarysKambarių skaičius: 8
  • Miegamų vietų skaičius: 16Atstumas iki vandens telkinio (m.): 200
  • Dirbame: Visus metusAtsiskaitymas kortelėmis: Nėra
  • Parkingas: NemokamaMaitinimas: Nėra
  • Skelbimo ID: D8082517

Komentarai

..Miško maudynės. Degustacijos Kavos iš Gamtos ir Sveikatos arbatos. Užtepėlės-mįslės/holistiniai pusryčiai kartu su dėmesingo valgymo praktikomis ir mindfulness mankšta.
Programos „Miško sanatorijoje“ – tai, kas kiekvienam leis nurimti ir susilieti su gamta bei visiškai atsiverti pačiam sau bei kitiems... Poilsis pušų apsuptyje aptverta 2 ha teritorija, šalia mūsų 10 hektarų miško ir 50 arų tvenkinio miške. Prie kambarių yra hidrokubilas, infraredine/magnio pirtis, spa centras. Čia ir „Kamado Bono“ kepsninė, ir katiliukas, ir orientacinės trasos, ir dvi didelės virtuvės maisto gamybai viduje, valgomasi, salė mokymams, darbui, žaidimams, dideles terasos praktikoms ir valgymui lauke, galimas vegetariskas /holistinis maitinimas su edukacija.
Atsigręžti į save čia kviečia įvairios sveikatinančios veiklos: sąmoningumo ir terapinės programos, dėmesio sutelkimo ir kvėpavimo treniruotės, gamtos terapija, o visiškam kūno atsipalaidavimui – hidromasažinis kubilas, infraredinė magnio - kvarco Pirtis, gydomieji/kobido/tibeto/Tailando masažai bei SPA programos.
------------------------
- Dviviečiai kambariai su Visais Patogumais (Viso iki 16 žmonių). Kiekvienas kambarys su terasa ir atskiru išėjimu į mišką.
- Kainos: I-IV – 29 Eur/parai/asmeniui, V-VII – 38 Eur/parai/asmeniui (jei kelios paros – 35 Eur/parai/asmeniui).
- ~1,2 km. iki ežero Luokesai
------------------------
Mūsų adresas: Luokesos 22, Luokesos sen., Molėtai
Maps: Gamtos ir kūrybos namai
Facebook Miško Sanatorija
El.paštas: [email protected]

Kontaktai

Augida
  • Pardavėjo tapatybė patvirtinta