Semi-detached house for sale Kauno rajono sav., Jonučiuose, Sodų g.

Mark ad
  • Price 152 000 € 1 sq.m. price 1 599 €
  • Paskolos suma 129 200 €
    Pradinis įnašas (15%): 22 800 €
    Palūkanos 5.00 %
    Trukmė 30 metų
  • Total area of the building: 95.08 sqr. mNumber of storeys: 1
  • Number of rooms: 4Year of construction: 2024
  • Site area: 4.39 are (0.04 ha)
  • Condition of the house: Partial finishHouse Type: Brick
  • Water-supply: City water-supplyDrainage: City drainage
  • Gas: NoneHeating: Other
  • Advertisement ID: D8280592

Comments

PARDUODAMAS NAUJAI STATOMAS SUBLOKUOTAS DVIBUTIS NAMAS JONUČIŲ KAIME A++ KLASĖS!

NAMAI. Parduodamų namų statybos pradžia numatyta vasarą. Iš viso bus statomas vienas dvibutis namas. Abiejų namo pusių kvadratūra po 95,08 kv.m. Namuose suprojektuota didelė erdvi bendra virtuvės ir svetainės su valgomuoju zona, vienas didesnis miegamasis kambarys su didele spinta ir du mažesni miegamieji. Taip pat suprojektuota vonia ir tualetas vienoje patalpoje, bei dar vienas atskiras tualetas. Taip pat namo kampuose suprojektuotos terasos kurios viena nuo kitos gana toli, todėl terasoje bus pakankamai privatumo. Namas bus mūrinis, sudėti plastikiniai langai, į terasą vitrininis langas. Iš lauko fasadas bus šiltintas polisterolu ir dengtas struktūra, bei prie langų bus išklijuota klinkerio plytomis. Namo stogas sutapdintas. Namo viduje bus pilnai iki taškų išvedžiota elektros instaliacija, iki taškų atvestos vandens ir kanalizacijos komunikacijos. Vidinės sienos mūrytos iš blokelių ir tinkuotos. Name bus pilnai išvedžiotas grindinis šildymas, grindys betonuotos. Išvedžiota rekuperatoriaus sistema. Statomas namas bus A++ energetinės klasės. Name bus įvestos visos miesto komunikacijos.

SKLYPAS. Parduodamo dvibučio namo bendras sklypo plotas 8,73. Sklypas bus dalinamas į dvi vienodas dalis ir kiekvienam iš būtų priklausys apie 4,36 aro. Visa sklypo teritorija bus užtverta segmentine tvora, išlygintos žemės, priekyje namo bus parkavimo vietos išklotos trinkelėmis.

VIETA. Parduodami sublokuoti namai yra labai patogioje visai šalia miesto esančioje vietoje Jonučių k. Iki sklypo asfaltuotas privažiavimas, patogus išvažiavimas į vakarinį aplinkelį. Iki Kauno miesto centro 8 kilometrai. Aplink naujos statybos namai.

Daugiau informacijos apie projektą telefonu!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Padėsime jums profesionaliai ir greitai gauti paskolą kredito įstaigose. Mūsų partneriai: nepriklausomi turto vertintojai, kredito įstaigos, paskolų brokeriai - pasiruošę jums padėti.

Contacts

Justinas
  • Seller verified identity